Vacature Personal Trainer

shutterstock_58185892


Fitmasters is ruim 10 jaar actief als personal trainingsorganisatie in de regio van Breda, Oosterhout en Tilburg. Vanwege groei in personal training, small-group lessen en zakelijke vitaal programma’s zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Fitmasters
Dagelijkse verleggen we grenzen met onze cliënten. Sport en bewegen zijn daarbij het uitgangspunt, maar ook coaching, voeding en herstel zijn belangrijke pijlers. Verantwoord grenzen verleggen en dat samen vieren met de cliënt zit in ons DNA. Voor bedrijven verzorgen we diverse vormen van vitaalprogramma’s. Waarmee we medewerkers uitdagen jobfit te worden en blijven vanuit de Fitmasters filosofie.

Profiel van een Fitmaster

De trainers van Fitmasters zijn een klasse apart. Talentvolle trainers die geselecteerd worden op basis van vakmanschap, betrokkenheid, motivatie, passie en mentaliteit. Want trainers van Fitmasters halen het beste uit cliënten en zichzelf.
Je hebt een brede interesse en een gezonde basiskennis op het gebied van sport- en bewegingsleer, voedingskunde, sportmedisch herstel en coaching vlak. Daarnaast bereid om je verder te ontwikkelen en specialiseren.

Het teamgevoel staat voorop binnen Fitmasters en jij wilt daar graag aan bijdragen. Wij ontzorgen en dagen cliënten uit binnen de pijlers trainen, voeding, coaching en herstel. Je geeft daar als trainer vanuit jouw eigen kracht invulling aan en werkt samen met andere trainers en specialisten uit ons netwerk om het doel te bereiken. Je bent een vakman of -vrouw en hebt een aantoonbare affiniteit met sport. Bent servicegericht, flexibel en representatief. Een echte teamspeler met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.

Mogelijk per direct beschikbaar in de ochtend, avond en het weekend (zaterdag), beschikt over een rijbewijs en woont in de buurt van één van onze trainingslocaties. Wij zijn op zoek naar trainers die beschikbaar zijn vanaf 5 tot 15 uur per week. In dienstverband of als freelancer en met doorgroeimogelijkheden naar een fulltime job.

shutterstock_453594208

Minimale opleidingsniveau kan zijn:

- CIOS met hoofdkeuzevak fitness
- Sportacademie
- Fysiotherapie
- FITVAK, AALO of CHIVO-opleiding richting personal trainer
- NASM, ACSM of UKSCA
- Andere (aanvullende) opleidingen op het gebied van personal training

Specialisatie voorkeuren

- Loop- en conditietraining specialisatie
- Sportmedische specialisatie
- Voedingsopleiding/ specialisatie
- Ervaringen met topsport training- en begeleiding
- Bokstraining ervaring
- Small-group training ervaring

Sluit jij perfect aan op het profiel hierboven en wil jij je aansluiten bij team Fitmasters? Solliciteer dan direct door jouw motivatie met CV te mailen naar pallieter@fitmasters.eu.

FullSizeRender 9
Sluiten