VACATURE PERSONAL TRAINER

Ben jij die toptrainer die – eventueel naast zijn eigen werk - ook onderdeel wilt uitmaken van ons bedrijf en ons team? Ben jij minimaal 12 uur per week beschikbaar?

Wie zijn wij? 

Wij zoeken de crème de la crème van de personal trainers uit de regio. Met een grote klantenportefeuille die zich steeds verder uitbreidt, vinden wij het belangrijk om een breed aanbod aan trainers met diverse specialismen in huis te hebben. Wij geloven in het versterken van elkaars kwaliteiten.

De trainers van Fitmasters zijn een klasse apart. Talentvolle trainers die geselecteerd worden op basis van vakmanschap, betrokkenheid, motivatie, passie en mentaliteit. Want trainers van Fitmasters halen het beste uit cliënten en uit zichzelf. 

Fitmasters is een professioneel en dynamisch bedrijf dat al 15 jaar actief is in de persoonlijke begeleiding op het gebied van fitheid en vitaliteit. Wat ooit begonnen is met Personal Training (PT) binnen externe sportscholen is inmiddels uitgegroeid tot een sport- en vitaliteitsonderneming van grote omvang. Vanuit een eigen exclusieve gym van ruim 1.000 m2 trainen wij - met een groep gespecialiseerde en gepassioneerde trainers, coaches en masseurs - circa 400 klanten en 150 medewerkers bij bedrijven. Daarnaast zijn we ook actief bij een tiental bedrijven met een intern vitaal- en sportprogramma.

Het profiel van een ‘Fitmaster’

Je hebt een brede interesse en een gezonde basiskennis op het gebied van sport- en bewegingsleer, voedingskunde, sportmedisch herstel en coaching. Je wilt in alles wat je doet de beste zijn en bent leergierig en sociaal. Daarnaast ben je bereid om je continue verder te ontwikkelen en specialiseren.
Het teamgevoel staat voorop binnen Fitmasters en daar wil jij graag aan bijdragen. Wij ontzorgen en dagen cliënten uit binnen de pijlers trainen, voeding, coaching en herstel. Je geeft daar als trainer vanuit jouw eigen kracht invulling aan en werkt samen met andere trainers en specialisten uit ons netwerk om het doel te bereiken.

Je bent een vakman of -vrouw en hebt een aantoonbare affiniteit met sport. Bent servicegericht, flexibel en representatief. Een echte teamspeler met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.

Jij bent beschikbaar in de vroege ochtend, een deel van de avond en in het weekend (zaterdag), beschikt over een rijbewijs en woont in de buurt van Breda. Wij zijn op zoek naar trainers die beschikbaar zijn vanaf minimaal 12 uur per week. Zowel een vast dienstverband of een freelance opdracht zijn mogelijk.

Minimale (mogelijke) opleidingsniveaus:
-      CIOS met hoofdkeuzevak fitness
-      Sportacademie
-      Fysiotherapie
-      FITVAK, AALO of CHIVO-opleiding richting personal trainer
-      NASM, ACSM of UKSCA
-      Professionele topsport carrière
-      Andere (aanvullende) opleidingen op het gebied van personal training

Specialisatie voorkeuren:
-      Loop- en conditietraining specialisatie
-      Sportmedische specialisatie
-      Voedingsopleiding/specialisatie
-      Ervaringen met topsport training- en begeleiding
-      Bokstraining ervaring
-      Small Group training ervaring


SOLLICITEREN?

Sluit jij perfect aan op het profiel hierboven en wil jij je aansluiten bij Fitmasters? Solliciteer dan direct door jouw motivatie met CV te mailen naar administratie@fitmasters.eu


© 2021-2022 FITMASTERS.NL
ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYY STATEMENT