EVERY DAY IS GAME DAY

Wat heb jij nodig om de beste versie van jezelf te worden? Ben jij op zoek naar meer vitaliteit of wil je sterker worden? Heb jij een duidelijk doel voor ogen waarvoor je bereid bent alles opzij te zetten? Of ben jij al dat proftalent dat beter wil worden in individuele prestaties?
Wie je ook bent en wat je vraag ook is.
Wij zijn er voor jou!

  • FACEBOOK
  • INSTAGRAM
  • LINKEDIN
  • TWITTER
FITMASTERS.NL

WIE ZIJN WIJ?

Fitmasters wordt geleid door twee partners te weten; Frank Broers en Pallieter Ligtenberg. In hun DNA zit de topsport mentaliteit gebakken en dat zie je in alles terugkomen. Van het begeleiden van onze klanten tot het aansturen van onze trainers. Ook ten aanzien van de ambities voor de onderneming en de uitvoering van de bedrijfsvoering. Dag in, dag uit wordt geprobeerd het hoogste niveau te halen op alle aspecten.

Wij onderscheiden ons in het leveren van maatwerk. Wij kijken naar jou, naar je ambities en naar je mogelijkheden. Wij hebben de kennis en kunde in huis voor een totale ontzorging op (top)sport niveau. Stop met proberen en start met jouw weg naar succes.

SPECIALISMEN

PERSONAL TRAINING

Sinds de opkomst van Personal Training in Nederland heeft Fitmasters zich bezig gehouden met het professionaliseren, het integreren en het optimaliseren van Personal Training binnen onze bedrijfsvoering. Samen met onze trainers volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Wij blijven (intern) bijscholen om zodoende de kennis en kunde binnen het hele team op niveau te houden.

Doordat ons team bestaat uit diverse gespecialiseerde trainers hebben wij de mogelijkheid om jou het beste maatwerk te leveren. Jouw training is een persoonlijke training waar jìj fitter en sterker van wordt. Waarin we rekening houden met eventuele zwakke plekken en waarin je begeleid je grenzen durft te gaan verleggen. Samen gaan we voor jouw succes! Ben jij er klaar voor?

PERFORMANCE TRAINING

Heb jij een doel voor ogen en wil je dit doel behalen? Wij begeleiden sporters van verschillende niveaus met persoonlijke training & coaching gecombineerd met de meest professionele testen.

Samen met een performance trainer wordt zowel fysiek als mentaal de uitdaging aangegaan om jou verantwoord je succes te laten behalen. Dit doen wij o.a. door middel van (digitale) trainingsprogramma’s en gestructureerde begeleiding.
Durf jij het aan? Je kunt veel meer dan je denkt.

TOPSPORT TRAINING

Als geen ander kent Fitmasters de wereld van de topsport. De eisen, de mentale belasting en de fysieke uitdagingen die voor elke topsporter anders zijn. Wij begeleiden elke topsporter op zijn of haar niveau, eigen behoefte en (fysieke) mogelijkheden. Wij houden rekening en werken samen met de betreffende vereniging om naar het hoogste doel te komen. Daarnaast houden wij rekening met de eisen vanuit de betreffende sport en met de trainingen vanuit de club zelf.

Doordat wij werken met een diversiteit aan specialisten, bieden wij de best passende individuele begeleiding die er te vinden is. Of het nu gaat om nog beter te worden, om te herstellen na een blessure of operatie of omdat je er alles aan wilt doen om aan de top te blijven. Fitmasters is er voor jou!

FILOSOFIE

Wij geloven in een integrale aanpak van de diverse levensgebieden. Zo staan training, voeding, herstel en mental coaching volledig met elkaar in verbinding. Op alle vakgebieden hebben wij specialisten in huis waarmee wij op alle vlakken de beste ondersteuning kunnen bieden. Per gebied geven wij hieronder extra uitleg en aanvullende informatie. Begin daar waar je het meeste behoefte aan hebt. Van daaruit volgt vanzelf de vervolgstap.

© 2021-2022 FITMASTERS.NL
ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYY STATEMENT