personal training Tilburg

Over Fitmasters

Fitmasters is een jong en dynamisch bedrijf dat reeds 15 jaar actief is in de persoonlijke begeleiding op het gebied van fitheid en vitaliteit. Wat ooit begonnen is met Personal Training (PT) door twee partners is inmiddels uitgegroeid tot een sport- en vitaliteitsonderneming van grote omvang. Dagelijks zijn 18 trainers actief met het begeleiden en trainen van circa 400 klanten en 250 medewerkers bij bedrijven. Daarnaast zijn we ook actief bij een tiental bedrijven met een intern vitaal- en sportprogramma.

Fitmasters wordt geleid door drie partners te weten; Frank Broers, Pallieter Ligtenberg en Niek Ripson. In hun DNA zit de topsport mentaliteit gebakken en dat zie je in alles terugkomen. Van het begeleiden van onze klanten tot het aansturen van onze trainers. Ook ten aanzien van de ambities voor de onderneming en de uitvoering van de bedrijfsvoering. Dag in, dag uit wordt geprobeerd het hoogste niveau te halen op alle aspecten.

Sinds maart 2020 beschikt Fitmasters over een eigen Personal Training locatie. Een lang gekoesterde wens kwam daarmee in vervulling. Op deze locatie - die gevestigd is in het NAC Stadion - kunnen de trainers zonder enige hinder maatwerk trainingen verzorgen. Iedereen die traint op deze locatie heeft Personal Training opgenomen in zijn of haar 'way of life'. Topsport, Performance en Vitaliteitstrainingen lopen hier door elkaar en iedereen heeft respect voor elkaars doelen en uitdagingen, hoe ver deze ook uit elkaar kunnen liggen. Presteren gaat ook over het bereiken wat voor jou belangrijk is en dat is het enige dat telt voor ons.

Sluiten