header

Marathontraining halve en hele marathon

Via Fitmasters kun je de uitdaging aangaan om een onvergetelijke marathonbeleving mee te maken. Daarvoor werken we samen met het team van Run2Forty2. Dit team heeft ruime ervaring met het begeleiden van bijzondere marathonreizen over heel de wereld. Dat doen zij met dezelfde passie die Fitmasters heeft voor persoonlijke begeleiding. Door deze samenwerking wordt de perfecte begeleiding gecombineerd met een tot in de puntjes verzorgde marathonreis. Fitmasters zorgt voor de ideale marathonvoorbereiding voor een hele maar ook voor een halve marathon.

Marathon training

Een unieke trainingsmethode op je eigen niveau richting een (halve) marathon. Kom net als veel eerdere deelnemers juichend over de finish!

Over
Run2Forty2

Maak van je droom een onvergetelijke marathonbeleving! Sinds de oprichting begeleidt Run2Forty2 deelnemers op en top bij bijzondere marathonreizen.

De hele
wereld

Heb jij je zinnen gezet op een marathon, zoals die van Berlijn, Chicago, New York, Amsterdam, Eindhoven of Valencia? Dan gaan we samen de uitdaging aan.

personal training breda
personal training breda

Voorlichtingsbijeenkomsten

Hoe ziet de ideale marathon of hardloopvoorbereiding eruit? Wat is vooral erg belangrijk tijdens de trainingen.
Lange duurlopen? Interval? Persoonlijk schema? Hartslagmeter? Voeding?
Meerdere keren per jaar geven wij voorlichtingsbijeenkomsten over onze loopgroepen die gedurende het jaar starten.

Tijdens deze bijeenkomst geven wij uitleg over onze aanpak, onze visie en onze begeleiding.
Wil jij intensief begeleid worden tijdens jouw eerste stappen op weg naar de finish of juist verder trainen naar de volgende stap in jouw loop carrière, je bent van harte welkom!

De eerst volgende bijeenkomst verwachten wij te plannen in oktober 2021.

Eerstvolgende bijeenkomst: 24 oktober
marathon training breda
marathon training oosterhout
marathon training oosterhout

Jouw "reis" naar de marathon start bij ons vanaf de eerste training. Onze begeleiding gaat door totdat u die felbegeerde medaille om uw nek heeft hangen!! Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is lopen!

Compleet trainingstraject voor een een hele of halve marathon: Wat is inbegrepen

Intakegesprek

Voor de start van het trainingstraject voeren wij een uitgebreid individueel intakegesprek waarin trainingsmogelijkheden en doelstellingen worden besproken.

Persoonlijk trainingsschema

Via ons online trainingsplatform ga je aan de slag met je persoonlijk schema, welke je elke week ontvangt na contact met je trainer.mJe kunt dagelijks je trainingsresultaten updaten en “chatten” met je trainer. Tijdens doordeweekse trainingen komen regelmatig tempotrainingen aan bod. Er is dus veel variatie in je trainingen. Ook snellere atleten komen zeker aan hun trekken. jouw personal trainer houdt online je vorderingen bij en stuurt bij waar nodig. Op deze manier worden steeds betere resultaten neergezet.

Gezamenlijke duurlopen

Wij organiseren ook gezamenlijke trainingen. Er wordt met name getraind op intensiteiten (hartslag) en persoonlijke tempo’s. Belangrijk als je langere afstanden gaat lopen is dat je de duurlopen niet op te hoge intensiteit loopt. Met de gezamenlijke duurlopen, die gemiddeld eens per twee weken in het trainingsprogramma worden opgenomen, loopt je altijd op de juiste snelheid en intensiteit. Er wordt gelopen op verschillende niveaus en altijd onder begeleiding van ervaren trainers/ begeleiders. Natuurlijk trainen we ook een aantal 30+km met elkaar!

Clinics

Naast het uitgekiende trainingsprogramma bieden we ook diverse clinics, bijvoorbeeld over het gebruik van sportvoeding, core-stability, trainen met een hartslagmeter etc. en uiteraard ontvangt je de laatste tips ruim een week voor je marathon. Wij werken nauw samen met fysiotherapeuten. In geval van een blessure zitten we er bovenop met maar één doel: jou weer zo snel en verantwoord mogelijk op de rit krijgen. Daar zijn we goed in.

Kleding

Natuurlijk hoort bij zo'n compleet pakket ook een fijne outfit. Wij zorgen dat je in de TOP LINE running shirts van Nike goed voor de dag komt! Zowel een trainingsshirt (in de winter een longsleeve en in de zomer een shortsleeve) als een wedstrijdsinglet behoren tot dit pakket.

Sluiten