Vitaal op de werkvloer 

Fitte medewerkers zijn effectiever, vrolijker, energieker en leveren betere prestaties. Fitmasters zet een programma op binnen uw bedrijf dat medewerkers enthousiast maakt om met sporten én gezond leven aan de slag te gaan. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf?
We komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • FACEBOOK
  • INSTAGRAM
  • LINKEDIN
  • TWITTER
BUSINESS GYM

Steeds meer bedrijven kiezen voor een interne gym. Een investering die door veel werknemers gewaardeerd wordt. De eerste stap die hoort bij het maken van deze keuze is een objectief advies.

Deze voorbereidende stap zorgt voor een helder beeld dat ook aansluit bij de behoefte van de medewerkers binnen jouw bedrijf.

Met deze kennis op zak wordt de vervolgstap - het zoeken van de juiste leverancier van de apparatuur – eenvoudiger, efficiënter en op maat.

Fitmasters heeft bij een tiental organisaties de begeleiding van een interne gym verzorgd. Zowel gyms waar medewerkers vrij kunnen sporten als gyms waar daadwerkelijk training wordt gegeven. Een bezoek aan deze gyms hoort natuurlijk bij de mogelijkheden. Hierdoor krijg je het eerlijke verhaal van zowel de collega ondernemer als de werknemer.

Fitte medewerkers zijn effectiever,
vrolijker, energieker en leveren betere prestaties!

FITMASTERS.NL

EVENTS

Ben jij op zoek naar een locatie waar je jouw bedrijfsevent, uitdagender, interessanter of gewoon sportiever wil maken? Wij nodigen je graag uit om de mogelijkheden binnen onze stadionmuren te komen bekijken.

Van vrijdagmiddagborrels, productpresentaties en teammeetings tot managementoverleg met een heus bokselement om de te maken keuzes eens sportief uit te vechten.

Bij Fitmasters kan het allemaal. Durf buiten de gebaande paden te treden en laat ons weten waar jouw organisatie op uitgedaagd wil worden!

© 2021-2022 FITMASTERS.NL
ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYY STATEMENT